Pågående projekt - en kappa

   Snart har jag sytt något av alla tyger från den senaste beställningen från Stoff & Stil. Det är bara det rosa ulltyget med rosa foder kvar. Det är på gång och ska bli en vår/höst/sommarkappa till T. Det beror lite på hur varm den verkar bli, ullen och fodret är tunnt.

Jag gillar att sy kappor till henne även om jag inte kan påstå att hon nöter ut dem precis. Den förra är knappt använd och nu håller den på att bli för liten..... Men det är roligt att ha en kappa ibland när hon kan vara extra fint klädd eller om vi bara ska en sväng på stan.

Jag håller på att sy den nya i samma modell som den förra. Det är "Prinsesskappan" från Ottobre nr 5/2006. Den förra är sydd i babymanchester som jag köpte på Ohlssons Tyger och har ljusblått foder från samma ställe. Då sydde jag en solhatt till där mönstret är från Ottobre 1/2005. Jag tror inte att jag kommer att sy någon hatt till den nya kappan för jag tror inte att T skulle vilja använda den.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej Helen.

Jag har länge funderat på att sy upp en "franskavaj" är det ngt du skulle ha tid att hjälpa mej med? Hade ett mönster på en kavaj men den försvann när jag flyttade så jag måste finna ett nytt mönster. Jag är ingen mästare på sy så jag måste få tag i ngn annan som sköter maskinen :) Hör gärna av dej till mej.

2009-04-28 @ 13:07:00
Postat av: Johanna

Hejsan Helen, tack för kommentaren och vad bra att du skrev för då hittar jag hit. Roligt att se allt fint du gjort. Tittar nog in ibland framöver:)

2009-05-10 @ 22:23:30
URL: http://johannaahlard.blogspot.com
Postat av: Jossan

Kul att inspirera någon!!! Du ska få en av prydnands-pumpaplantorna vid tillfälle! Jag har för många!2009-05-19 @ 10:05:48
URL: http://yamahajossan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0