Jordgubbsklänning
När jag sydde denna klänning i början av sommaren funderade jag om det verkligen skulle bli bra väder någon gång så att T kunde använda den. Det har hon kunnat för vi har haft underbart väder hela semestern. :-)

Det är samma mönster som den förra klänningen, Strawberry tunika från Ottobre 3/2008. Den blev inte riktigt lika lång som den förra klänningen, men jag tror att jag gjorde den längre än original mönstret. Jag gjorde andra slags fickor denna gång.

Det fina jordgubbstyget är från www.sydrommar.se och mudden är från Ohlssons Tyger. Jag blev riktigt nöjd med denna och T blev glad denna gång. :-)

Jag har fortfarande kvar ett fint trikåtyg från www.sydrommar.se som jag hade tänkt sy sommarklänning till T av, men hon har så mycket kläder just nu och sommaren håller på att ta slut. Jag måste hitta på något annat att sy av det eller spara det till nästa sommar. Just nu är symaskinen inlämnad på service. Har jag tur så är den klar nästa vecka. När jag lämnade in den så sa expediten i butiken att det vanligtvis brukar ta en vecka, men att just då hade skolan lämnat in 20 stycken symaskiner för service så det skulle ta längre tid. Otur för mig.
Sommarklänning med fickor 2

Nu har jag lyckats fånga T på bild med klänningen på. Hon har använt den några gånger i sommar. Den är så pass stor i storleken så jag hoppas att hon kan använda den nästa sommar också.

RSS 2.0