Godisprickig klänning.Det sista tyget jag har kvar från www.sydrommar.se blev också en klänning till T. Den får hon använda med en långärmad tröja under nu när det börjar bli höst och kallt ute. Tyget heter "godisprick". Mudden kommer från Ohlssons Tyger.

Mönstret är "Tunika" från Ottobre design nr 4/2007. Jag gjorde klänningen lite längre än mönstret. Först blev halsringningen alldeles fel för jag missade att mudden i halsen skulle klippas dubbelvikt, så det blev till att sprätta och göra om. T sa att klänningen var "för fin". Det känns som ett bra betyg. :-)

Nu väntar jag på tygkatalogen från Stoff & Stil som jag beställt för två veckor sedan.Romantisk sjal


En sjal till mig. Tyget och spetsen är från Ohlssons Tyger. Jag försökte färga tyget så att det inte skulle vara helt vitt genom att tvätta det i te, men det blev ingen större skillnad.

Min symaskin är fortfarande på service. När jag gick och frågade efter den för en vecka sedan var den inte påbörjad. Och först har vi 20 maskiner som skolan har lämnat in som vi strax ska påbörja, sa expediten. Det verkar som om det kommer att dröja.... Tur att jag har en snäll mamma som lånar ut sin maskin.RSS 2.0