Heja AIK!Skellefteå AIK förstås. :-) Sambons t-shirt blev missfärgad (i tvätten kanske?). Den svarta färgen fick massor av bleka ränder, mest på ryggen. Jag sydde om den till en t-shirt åt L. Vände tyget ut och in på ryggen och ärmarna så att fläckarna försvann. Vore ju synd att slänga en AIK t-shirt. Mönster från Ottobre 4/2004.
Kappa i glada färger.

Nu är vinterns kappa till T klar. Den är fodrad, men känns ändå inte så varm att den fungerar ute just nu när det varit ner till -29 grader kallt under denna vecka. Det får bli lite varmare innan hon kan börja använda den.

Tyget är från Stoff & Stil. Det är mörkröd babymanchester och det rosa tror jag hette velour. Då jag beställde det rosa tyget (för ganska länge sedan) trodde jag att det skulle vara ett stretchtyg, men det är ett ganska kraftigt "stumt" tyg. Kappan är fodrad med quiltfoder.

Mönstret är från Allt om handarbete nr 10 från 2008.

T fotad av sin storebror.
Vinterkappor

Just nu syr jag på en vinterkappa till T. Jag gillar att sy kappor och har intalat mig själv att T nog har växt ur vinterkappan hon hade förra året. ;-) Nu ska bara kappan bli klar innan vintern är slut.

Här är några jag sytt tidigare:
Den har jag sparat till eventuella framtida barnbarn för jag tycker den blev så söt. Ha, ha det lär ju dröja.

Det här är kappan T använde förra året, men det är foton från året före (jag har nog inga på henne i kappan från i fjol) så då var den lite för stor.


RSS 2.0