Prickiga fleecebyxorEftersom jag inte hittade T:s fleecebyxor sydde jag ett par nya. Jag brukar säga att det är billigare att köpa kläderna än att sy dem själv, men det stämmer inte på dessa byxor. Tyget är en stuvbit från Ohlssons Tyger som kostade 40 kr på rea och mudden är från samma ställe. Mönstret, som är det enklaste jag hittade för muddbyxor i rätt storlek, är från Ottobre 4/2008.

Nu har det blivit milt ute och jag har hittat hennes gamla fleecebyxor så dessa kommer nog inte att användas mer förrän till hösten.

Klänning till Barbie-prinsessan

T tyckte att alla hennes prinsessklänningar till Barbie hade gått sönder, så därför sydde vi en ny. T har hjälpt till med att klippa ut delarna. Förhoppningsvis håller denna längre än de köpta kläderna som så lätt spricker i sömmarna.

De blå tyget är från en gammal blus, en av de rosa delarna är från en av klänningarna som hade gått sönder. Annars är det spillbitar. Mönstret är från boken Sy kläder till Barbie av Jette Riisgaard Ternsöe. Jag utgick från  mönstret på bröllopsklänningen.
RSS 2.0