Singoallatunika

Här är en singoallatunika som jag sytt till T. Tror att jag glömde att tvätta tyget innan jag sydde, så jag hoppas att den inte krymper, för den blev alldeles lagom stor. Tyget är mörkblått babymanchester som är köpt från Stoff och Stil. Mönstret är från Allt om Handarbete nr 10/2007 (men utan volang längst ned och ungefär 10 cm längre).

Jag gillar modellen (och det verkar T också göra) så det kanske blir fler blusar i något somrigare tyg.Fleecedress i svart och gult


En huvjacka och muddbyxor till L i storlek 128. Den skulle L ha haft när det var mer än minus 20 grader ute för några veckor sedan, men då var den inte klar. Fast bor man i Norrland så kan man vara säker på att det blir riktigt kallt igen förr eller senare..... Storlek 128 borde han kunna ha nästa vinter också.

Mönstret till muddjackan är från Ottobre 6/2008 och muddbyxorna från Ottobre 4/2006. Tyget är gul och svart fleece och svart mudd från Stoff & Stil. Jag ville ha lite "racing-tema" på dressen så jag sydde fast tygmärken med figurer från filmen "Bilar", som jag hittade att köpa på H&M, och tygmärken från en jacka som L vuxit ut.

RSS 2.0